Status message

This event has expired.

YogAlign WellWoman Solstice Special

Kom de zomer vieren met een fijne yogales en een zomerse lunch!
Op 22 juni is de laatste lange YogAlign WellWoman op zondag voor de zomerstop.
Dus ben je aan vakantie toe maar ga je nog niet?
Verwen jezelf met een ontspannende yogales van twee uur en stap na een heerlijke lunch vol zomerse energie de deur uit.

Where

Bemuurde Weerd OZ 13, Utrecht Utrecht, NL 3514 AN
Location Map

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Jun 22
2014
04:00 amto06:00 am

De yogales is van 11-13 uur, daarna een gezonde lichte lunch.

Price

25 €

Prijs is voor les + maaltijd na!

Full Description

Al eeuwen wordt de zonnewende beschouwd als een magische gebeurtenis en wordt ze gevierd met feesten en rituelen die een ode vormen aan de zon en het licht. En nu nog zijn er feesten en rituelen waarvan de viering bij Stonehenge door duizenden wordt bijgewoond.
Een nieuwe traditie is de massale yogales op Times Square in New York waar honderden yogis samen het begin van de zomer vieren.

In deze speciale WellWoman les natuurlijk weer veel aandacht voor onderrug, bekkenbodem en hormoonbalans. Daarnaast ademhalingstechnieken en yogahoudingen die energie geven en je hart openen.

YogAlign WellWoman is nuchtere en praktische yoga met direct effect speciaal voor vrouwen. Het helpt je lichaam optimaal functioneren en is geschikt voor vrouwen van alle is extra aandacht voor bekkengebied, onderrug en hormoonbalans. De les bestaat uit eenvoudige series houdingen en herstellende yoga, zelfmassage, ademhalingen- en ontspanningsoefeningen en meditatie. Je leert lijf en hoofd ontspannen, gaat beter ademen en krijgt nieuwe energie. Het samenzijn met andere vrouwen zorgt voor een extra dimensie en geeft je vrouwzijn een de les is er een gezonde lichte maaltijd waarna je ontspannen en vitaal de deur kosten voor deze speciale les zijn 25 euro, inclusief thee, iets lekkers en een maaltijd. Aanmelden doe je via een mail naar