Alison Strong

Jyllinge
Denmark

No reviews yet

Alison har mere end 30 års erfaring som professionel danser og underviser i dans, fitness, pilates og yoga, har udviklet Alison til en dygtig og omsorgsfuld instruktør og sportsmassør. Hendes egen rejse gennem livet har skridt for skridt ledt hende frem mod at praktisere den helende og styrkende træningsform, som yoga og pilates er.

Alison har en meget personlig tilgang til undervisningen. Hun er motiverende, inspirerende, deler gavmildt ud af overskud, omsorg og nærvær, og tilsat mange stænk sved og masser af humor, dannes der i
hendes lektioner et helt særligt rum med plads til opdagelse, udforskning og refleksion.

Særlige interesseområder:

At formidle glæden ved et sundere liv
Genoptræning efter operation eller skader
Før- og Efterfødselstræning – både inden-og udendørs
Ryg og nakke – (pleje)
Smidighedstræning og Afspænding
At udforme træningsplaner til alle livets faser

”Mit mål er at hjælpe dig til at opdage og udforske dén styrke og livskraft, som ofte ligger både gemt, glemt og begravet dybt inde. Gennem Personlig Træning, Yoga, Pilates, og Sportsmassage vil jeg opmuntre dig til at søge dybere ind i dig selv, så du finder vej til dit inderste væsen. Det er en proces, som vil give dig ny viden og indsigt, som genopfindes din legende, barnlige nysgerrighed og som vil inspirere dig helt ud i tå En proces, som vil tænde din livsgnist.”

– Alison Strong

Giv dig selv en udfordring – GetStrong!

Rating

No reviews yet

Write a Review