Anja Maas

Roosendaal
Netherlands

No reviews yet

Yoga is voor mij het matras waar de rest van alles waar ik mee bezig ben op rust. Tevens is het een springplank van waaruit ik begin. Ik heb ontdekt dat ik het heerlijk vind om les te geven. Samen met mensen momenten creëren waarin ze zichzelf ontmoeten.

Een belangrijk punt voor mij is dat mensen ervaren hoe het kan zijn volledig in verbinding te zijn met zichzelf, met hun eigen essentie. Dat ze door herinnering, evenwicht en inzicht, zichzelf veilig kunnen gaan voelen in hun eigen lichaam en met zelfvertrouwen en harmonie in het leven gaan staan. Dit alles geldt natuurlijk ook voor mijzelf.

Yoga is totaal in mijn leven geïntegreerd, het past als een soort van tweede huid. Het is voor mij een weg om de beproevingen van het leven te dragen.

Ik ben met Yoga begonnen in 1980. Relevante opleidingen die ik heb gevolgd zijn, HKU Utrecht drama en regie, HBO opleiding massage en lichaamstherapie, Kunstzinnig en dynamisch coachen voor kinderen en ouders aan Kleine Tiki Breda, Opleiding Yoga docent Astrid van Dam en Kinderyoga bij Helen Purperhart.

Namasté Anja.
Voor up-to-date lesrooster:

Rating

No reviews yet

Write a Review