Barbara Kaalen

Soesterberg
Netherlands

No reviews yet

Ik zal me even voorstellen, ik ben Barbara Kaalen en moeder van 2 kinderen.
Voor mijn moederschap reisde ik veel door Zuid-Amerika en Azië.
De voorliefde voor vrijheid en spiritualiteit is daardoor steeds groter geworden en een bron van inspiratie voor mijn leven.

Vanaf mijn jeugd heb ik veel geturnd en gedansd, gezond bezig zijn en bewegen met je lichaam vind ik erg belangrijk.
Daarnaast mediteer ik van kinds af aan. Door mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste en masseuse dank ik mijn kennis van het menselijk lichaam.

De laatste jaren ben ik mij steeds meer in Yoga gaan verdiepen en heb ik mijn Hatha Yoga docentenopleiding in India gevolgd volgens de leer van Swami Sivananda.
Hier ligt de nadruk op de gezondheid en welzijn van de beoefenaar, een filosofie die zich richt op vijf principes: goede ademhaling, oefeningen, ontspanning, gezond eten en positief denken/mediteren. Daarnaast blijf ik mij steeds vernieuwen door middel van bijscholing in verschillende yoga-stylen, mindfulness, voeding en anatomie.

De combinatie van bewegen en rust vind ik terug in Yoga. Met behulp van de ademhaling kan je deze twee prachtig met elkaar verbinden en ontstaat er harmonie en balans tussen lichaam en geest. Individuele aandacht vind ik belangrijk in de les. Yoga gaat niet om presteren maar om bewust met jezelf bezig te zijn ieder op zijn eigen niveau. Ik verwelkom je graag in mijn les.

Rating

No reviews yet

Write a Review