Catalina Chirila

Cluj-Napoca
Romania

No reviews yet

*Garuda Creative Yoga nu conţine dogme, nu este subordonată nici unui sistem de credinţe, ideologii sau religii şi nici vreunei poziţii politice sau sociale.

Despre facilitator
Numele meu este Catalina Chirila. Am avut primul contact direct cu practica yoga acum aproximativ 12 ani in Portugalia, unde am experimentat Salutul Soarelui (Surya Namaskar) si bazele practicii Vinyasa Flow.

Ulterior am intalnit si alte forme de yoga si meditatie (hata yoga, power yoga, yin yoga, zazen…), practica devenind o pasiune si un mod de viata.

Yoga reprezinta pentru mine o arta suprema, de aceea o abordez in mod creativ. Imi place sa simt energia unui grup de practicanti, sa le impartasesc cat de mult din experinta mea, sa ma dezvolt impreuna cu ei si sa ne sustinem reciproc.
Yoga deschide catre misterioasa esenta, fiecare minut, fiecare respiratie, fiecare moment de constientizare fiind o poarta catre cunoastere si autocunoastere, o poarta catre infinit; cand devenim constienti de prezent, fiecarte respiratie si fiecare bataie a inimii devine un nou miracol.
Caut sa imi amintesc mereu ca suntem fiinte creatoare puternice, inzestrate cu abilitatea de a ne modela existenta.

Rating

No reviews yet

Write a Review