Crescentia Heuvingh

Huizen
Netherlands

No reviews yet

Als ik heel kort mijn leven en werken samenvat dan heeft het bestaan uit een ontdekkingstocht naar mezelf en een diep verlangen om in werkelijke rust en vreugde te leven. Daarnaast heb ik de nodige boeken verslonden die te maken hebben met de aard van het leven en de ontwikkeling van de persoonlijkheid en de ziel. En in mijn leven het avontuur van partner- en moederschap, met een liefdevolle man en vier prachtige zonen.

Voor mij betekent Yoga een thuiskomen bij jezelf: Yoga helpt je inzien de lagen waarin je persoonlijkheid in om-wikkeld is en geeft je de handvaten om dat te ont-wikkelen. Zo kom je uit bij de kern van je bestaan, bewustzijn. Een yogales is voor mij als een innerlijk reis die ik dikwijls als een feestje beschouw. Het is een weg om te komen tot harmonie, inzicht en balans tussen jezelf en de buitenwereld.

THUISKOMEN BIJ JEZELF, is je verbinden met alles wat er is in het moment!

Met plezier volgde ik een opleiding Reiki en spirituele en intuïtieve ontwikkeling. Het idee om zelf yoga te gaan geven is ontstaan terwijl ik yoga therapie volgde. Vaardigheden die al een tijd niet meer lukten, kwamen langzaam weer terug. Het voelde zo goed dat ik sinds die tijd nog elke dag yoga beoefen. Onze vier geweldige mannen die op hun (eigen)wijze meedoen en mijn persoonlijke ervaring, inspireerden mij om een kinderyoga opleiding te volgen. Om ook kinderen met uitdagingen te kunnen helpen, volgde ik het yoga programma van Special Child®. Hier kwam Integrale yoga op mijn pad en ik besloot om de opleiding voor beginnende en gevorderden volwassenen te gaan doen. Om de cirkel af te sluiten heb ik deze afgerond met de integrale zwangerschapsyoga opleiding.

Middels bijscholingen (ontwikkelingspychologie, bekkenbodem, tieneryogawetten enz.) blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen in yogawereld! Ik kijk ernaar uit om yoga met jou te delen!

NAMASTE, Crescentia (Yoga voor diverse doelgroepen, Kindertolk®, Wielwerkcoach® & Wielwerktherapeut®)

Rating

No reviews yet

Write a Review