Dénise van Mechelen

Roosendaal
Netherlands

No reviews yet

Yoga is leven!
In deze tijd van drukte is het een manier om vrij te leren bewegen, in lichaam en geest. In verbinding komen met de rust van binnenuit en te leven in plaats van geleefd te worden.

Volledig leren ademhalen en zo je lichaam en geest te reinigen. Je lichaam opnieuw te leren voelen en er bewust van te worden wat er is en wat er niet is. Het loslaten van oordelen over jezelf en over anderen.

Door Yoga en discipline kun je lichaam en geest helpen om in verbinding te komen. Zowel met jezelf als met de omgeving. Leren om volledig in het moment te zijn, leren te accepteren, leren loslaten.

Kortom het is meer dan alleen een practise.

Na een allround-yoga opleiding te Breda, ben ik gaan lesgeven in Yoga. Na 2 jaar heb ik een vervolg teachertraining Ashtanga en Flow Yoga te Amsterdam doorlopen. Naast op verschillende locaties les te geven, verschillende workshops en trainingen te volgen, besefte ik mij dat het pad dat Yoga heet nooit ophoudt, het blijft in beweging en helpt te ontwikkelen in de breedste zin van het woord.

Inmiddels ben ik een aantal jaren yogadocent met hart & ziel. Naast yogadocent ben ik ook sinds 3 jaar therapeut, waarin ik graag de mensen om mij heen bewust maak van puur natuur verzorgingsproducten van voor gezicht en lichaam. Kijk ook eens op de site

De keuze om samen dit avontuur aan te gaan wat Yoga heet, ligt in wekelijkse practise waarin je leert bewust te worden van lichaam en geest.

Veel levensvreugde!
Voor up-to-date-lesrooster: