Erica Nagy

Bucharest
Romania

No reviews yet

Într-un cuvânt, m-aş descrie ca fiind un Sadhaka (căutător sau aspirant). Sunt deja 5 ani şi jumătate de când practic yoga, iar din 2015 m-am dedicat dezvoltării unei profesii din practica mea personală. Am înfiinţat Yoga Academy România, alături de persone dedicate acestei practici, în colaborare cu o şcoală recunoscută internaţional, oferind astfel un cadru de formare şi dezvoltare tuturor celor interesaţi de acest domeniu.

Pasul de a forma Yoga Hub alături de oameni dedicaţi, este materializarea clară a intenţiei setate cu 2 ani in urma când deschiderea unui studio părea doar un vis frumos.

Am absolvit facultatea de Comunicare și Relaţii Publice, activând ulterior în domeniul publicităţii din postura de antreprenor, alternând cu profesia de agent imobiliar pe segmentul rezidenţial de lux şi birouri, în cadrul unor agenţii imobiliare de prestigiu. Suma experienţelor mele atât profesionale cât şi personale m-au adus către practica şi predarea yoga, pe care o fac cu dedicaţie atât pentru mine cât şi pentru cei din jurul meu.

Rating

No reviews yet

Write a Review