Erik Gijselhart

Eindhoven
Netherlands

No reviews yet

Erik maakte kennis met Yoga in 2011. Al snel merkte hij wat een positieve invloed yoga had op zijn lichamelijke en mentale gesteldheid. Daar waar hij fysiek verschillende sport opleidingen niet kon afmaken vanwege zijn hypermobiliteit, ging er een nieuw pad voor hem open. Mentaal daagde het hem direct uit om los te komen van bepaalde patronen.
Met de intentie vooral voor zichzelf meer verdieping te willen, volgde hij een docenten opleiding Poweryoga en daarop volgend een Ashtanga Yoga Intensive training. Zijn dagelijkse Ashtanga practice heeft hem er uiteindelijk toe gezet zijn angst te overwinnen en zijn hart te volgen, wat resulteerde in het doceren van Ashtanga yoga.

Yoga is een manier van leven die Erik in staat stelt om verder na te denken, te voelen en bewust aanwezig te zijn.

Het maakt dat hij de wisselwerking tussen de grove en subtiele aspecten van het lichaam en de geest begrijpt. Dat helpt hem om moeilijke situaties makkelijker te maken en keuzes te maken vanuit zijn hart.

De afgelopen jaren heeft Erik het voorrecht gehad om op zijn yogapad met verschillende zeer ervaren/Authorized teachers te werken, waaronder Gibran Gonzalez, Katia Garcia Gomez en Nick Evans. Daarnaast is hij in oktober 2016 naar Mysore, India geweest om daar bij Sharat Jois te studeren.

Erik is dankbaar dat het lesgeven op zijn pad is gekomen en neemt je graag mee in deze reis van positieve veranderingen.
‘Yoga helpt me om een betere versie van mezelf te zijn, zonder
daarin concessies te hoeven doen, maar gewoon mezelf te zijn.’

Rating

No reviews yet

Write a Review