Finy Sheils

uithoorn
Netherlands

No reviews yet

MIJN VERHAAL:

Ik ben Finy Sheils- van der Post (44), moeder van Zion (11) en Thunder (8). Sinds 1994 ben ik een gediplomeerd all-round sport-instructrice en geef les aan alle leeftijdsgroepen. Tijdens mijn reis door Azie(in 1998) kwam ik in aanraking met Yoga, Reiki en Meditatie. Dit, en de geboorte van onze kinderen was het begin van een zoektocht naar een training voor de geest en het lichaam. Speciaal gericht op die van `onze` kleine mensjes. Ik kwam uit bij een opleiding voor kinderyogadocente. Deze heb ik met veel enthousiasme gevolgd bij Jip&Jan in Almere. Ik geloof dat Yoga voor een kind een perfecte weg is om zich bewust te worden van zichzelf en hun omgeving. Het kan een handvat worden om - in deze drukke maatschappij - zich staande te houden en prettig te voelen.

Voor de ouderen onder ons ben ik met Hatha Yoga begonnen. Tijdens de lessen beoefenen we verschillende yoga-houdingen, letten we op een bewuste ademhaling en eindigen we met een meditatie. Ik zie dat als een kadootje voor jezelf waarbij je je mag overgeven aan het Nu met als resultaat totale ontspanning.

En om het plaatje helemaal compleet te maken heb ik me verdiept in ZwangerschapsYoga, Mama en Baby Yoga, Yoga 55+ en geef ik met regelmaat Lachyoga door het hele land.