Henriëtte Denissen

Roosendaal
Netherlands

No reviews yet

Met veel plezier heb ik jaren in het basisonderwijs gewerkt. Na verloop van tijd kon ik daar niet echt mijn ‘ei’ meer in kwijt. Ik wilde meer voor en met de kinderen doen, maar daar was simpelweg vaak onvoldoende tijd en ruimte voor.

Toen onze dochter 4 jaar oud was, zijn we met ons gezin op familieyogavakantie gegaan. Wat een leuke ervaring was dat! Zowel voor onze dochter als voor onszelf. Vanuit mijn eigen ervaring met yoga, NLP, meditatie en mindfulness, wist ik al hoe belangrijk en fijn het is om zowel geestelijk als lichamelijk te kunnen ontspannen en tot rust te komen. Tijdens de familieyogavakantie ontdekte ik ook hoe leuk het is om dit met kinderen te doen en wat een positief effect het op hen heeft.

Hierdoor geïnspireerd geraakt ben ik vervolgens de opleiding tot kinderyogadocente gaan volgen aan de Jip Jan academie van Helen Purperhart. Na deze opleiding volgden er meer. Zo heb ik ook de opleidingen, ouder-kindyoga, yogatherapie en kindercoach afgerond.

Ik geniet enorm van het lesgeven aan kinderen en vind het iedere keer weer opnieuw een feestje om te zien met hoeveel plezier en enthousiasme kinderen yoga- en ontspanningsoefeningen doen en hoe verwonderd ze vaak zijn over de dingen die ze daarmee over zichzelf ontdekken.

Mijn doel is om kinderen op een speelse en creatieve manier te helpen de kracht en balans in zichzelf (terug) te vinden en ze van daaruit vol vertrouwen en met plezier meer en meer regisseur van hun eigen leven te laten worden.

Yoga met kinderen is een feestje!

‘ Als je in balans bent, sta je sterk! Als je sterk staat, ben je in balans!