Irene Vos

Ommen
Netherlands

No reviews yet

Mijn naam is Irene Vos en naast mijn baan als Jeugdverpleegkundige ben ik gediplomeerd yoga docent en oprichter van Yoga Ommen. In 2002 ben ik aanraking gekomen met yoga. Mijn enthousiasme voor yoga is in de loop der jaren alleen maar toegenomen. Bij Yogaopleidinghara heb ik de vier jarige docentenopleiding in Groningen gevolgd.

Bij Helen Purperhart heb ik de Kinderyoga docentenopleiding en bij Sonya Sumar ‘Yoga for the special child‘ gevolgd.

Omdat ik veel mensen in de yogalessen tegen kom met diverse fysieke en ook mentale klachten ben ik in januari 2014 de bijscholing voor yogadocenten Critical Alignment Yoga Basis bij Gert van Leeuwen in Amsterdam. Gert van Leeuwen weet problemen in de bewegingsketens haarscherp te ontmantelen en via oefeningen weer te herstellen. Het resultaat van deze unieke werkwijze is, dat je je lichaam, ook buiten de yogales weer als ontspannen en licht kunt ervaren. De bijscholing Critical Alignment Lesgeven heb ik februari afgerond en in november 2015 de Therapie Opleiding.

Naast mijn yogapraktijk ben ik al lange tijd werkzaam in de gezondheidszorg als (jeugd)verpleegkundige en pas de opgedane ervaring en kennis toe in mijn yogalessen.

Irene Vos has not set up appointments on YogaTrail... but you can send an inquiry ▶