Joachim Meire

Bruges
Belgium

No reviews yet

Joachim Meire is de oprichter van de Yogaloft en initiatiefnemer van het NavaNadi Yoga Festival in België. Hij beoefent yoga sinds 1999 en is een internationaal gecertifieerde lesgever. Hij geeft op regelmatige basis workshops, retreats en leidt Yoga Docenten opleidingen.

De yogastijl die Joachim doceert is een dynamische vorm van yoga en heet Anusara Yoga. Anusara legt de nadruk op een harmonieuze integratie van het lichaam en geest door het beoefenen van asana’s (yogahoudingen), pranayama en meditatie. Het doel van Anusara Yoga is om meer harmonie, vreugde en balans te bereiken op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.

Met een aangename stem begeleidt Joachim je tijdens de les om telkens te ‘flirten’ met je eigen grenzen en om je te verbinden met de transformerende kracht van yoga.

Joachim beschikt door zijn medische achtergrond over een diepgaande kennis van het menselijke lichaam. Aan de hand van duidelijke instructie brengt hij je op een veilige manier in de yogahoudingen.

Op een toegankelijke manier verweeft Joachim ook Yoga filosofie in de les en leert hij hoe je deze ‘Yoga attitude’ verbindt met het dagelijkse leven.

Met een ‘down to earth’ aanpak en humor wil hij zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het helende en zuiverende effect van yoga.

Rating

No reviews yet

Write a Review