Karin Thyr Eriksson

Svartsjö
Sweden

No reviews yet

Karin erbjuder en modern approach på yoga som livsstil. Hennes inspirerande synsätt på livet utanför och på mattan ger ett nytt uppfriskande perspektiv på gamla mönster och traditioner.

Släpp taget om det som håller dig fast, utforska vem du är när du förenklar din vardag och upptäck hur du får ett lyckligare liv med tid för det som är viktigt för dig.

Nya anatomiska kunskaper kommer att transformera ditt yogautövande och ta det till en helt ny nivå.

Jobba med - inte mot

Kom in och ut positionerna i ett nytt flöde med frihet och lätthet. Bygg från grunden på ett sätt som inte kräver justeringar i slutposen.

Stå stadigt - grundat - i ditt unika utryck.
I en stark kropp som håller.

Yoga hållbart - för livet. Nya perspektiv på traditionella asanas. Modifierade för att kännas på rätt sätt.

Karin Thyr Eriksson, certifierad Core Strength Vinyasa Yoga Instruktör, RYT 500. Power vinyasa och Yinyogainstruktör. Musiker/artist, inspiratör och skapare av "yoga för musiker" och "21 dagars yogakickstart - CSV yoga på svenska." Skandinavien ambassadör för CSV Yoga - den nya generationens yoga och utbildad av grundaren Sadie Nardini.

Core Strength Vinyasa Yoga är en ett nytt perspektiv på yoga, en booster som tar ditt yogautövande till en ny nivå och stärker dig från grunden och upp, inifrån och ut så att du kan tackla livets med och motgångar och stå stadigt i ditt eget unika uttryck. CSV Yoga stärker, skapar utrymme och frihet, transformerar och revolutionerar.

Ett nytt perspektiv - En ny approach - Core Strength Vinyasa Yoga

Välkomen att testa den nya generationens yoga!

Rating

No reviews yet

Write a Review