Lisette Geers

Tilburg
Netherlands

No reviews yet

Na het paasweekend van 2008 volgde Lisette haar eerste yoga les. Sindsdien ligt haar voorkeur bij Hatha Yoga. Na enkele jaren van beoefening, volgde zij de RYT500 Hatha en Hot-Hatha yogadocentenopleiding bij Yoga College Tilburg. Ze is in het bezit van de internationaal erkende Yoga Alliance certificering. Tevens is zij aangesloten bij de Verening Yogadocenten Nederland, dat een kwaliteitskenmerk is voor erkende Yogadocenten in Nederland. Momenteel volgt ze een Pranayama & Raja Yoga en Mantra Yoga bijscholing bij De Blikopener in Tilburg.

In april 2015 startte Lisette met het geven van yoga lessen bij Yogacentrum Tilburg waaronder Hatha Yoga, maar ook Hot Yoga, Power Vinyasa FLow, Easy Flow en Yin Yoga.

In begin 2016 verbleef zij in India - de bakermat van de Yoga - om meer te leren over de Indiase filosofieën, en om zich te verdiepen in de holistische gezonderheidsleer Ayurveda. Ze woonde enkele maanden in bij de Indiase familie Varier, eigenaar van Ashtanga Ayurvedics. Zij leerde daar van de artsen en deskundigen die deze kennis en ervaring van generatie op generatie overgeleverd kregen. De oudst gevonden nalatenschap van de familie Varier dateert uit 1820. Een van hun voorvaderen was de Paleisarts aan het hof van Kodungallore Kovilakam, een klein koninkrijk in Kerala.
Haar verblijf bij deze Ayurvedische familie gaf Lisette unieke ervaring met de traditionele Ayuredische levensstijl en gewoonten.

In augustus 2016 startte Lisette met haar eigen lesgroepen. Met veel plezier, aandacht en toewijding streeft zij ernaar iedereen tijdens de les het lijf te laten voelen, maar met een kalm gevoel de les te laten eindigen.

Rating

No reviews yet

Write a Review