Marjanne van Ruijven

Den haag
Netherlands

No reviews yet

Mijn naam is Marjanne van Ruijven, geboren in 1956. Ik heb yoga ontdekt in 1986 en ervaar nog dagelijks hoe heerlijk en compleet yoga is. Het verrijkt mijn leven doordat ik fysiek en mentaal aan energie win en door het loslaten van spanningen (emotioneel dan wel mentaal) ben ik meer en meer de wisselwerking van lichaam en geest gaan ervaren en kan ik daar steeds beter op anticiperen. Even zo goed blijft yoga een pad wat het juist weer zo boeiend maakt, het heeft mij nog nooit verveeld. Ik heb verschillende soorten yoga gestudeerd, onder andere Hatha, Kundalini en Okido yoga. Daarnaast heb ik een opleiding bio-energetica gedaan. Aspecten hiervan zijn terug te vinden in de lessen die ik geef. Mijn enthousiasme voor yoga is groot; ik wil het graag overbrengen aan anderen. Zonder te forceren maar met zachtheid en aandacht en tegelijkertijd met humor en een lach.

Verder heb ik de opleiding sportmasseur gevolgd bij Ron Molders.

Buiten yoga opleidingen heb ik tevens opleidingen gedaan in de richting van coachingen en trainingen in communicatie: HBO docent omgangskunde, trainer sociale vaardigheden, geweldloos communiceren, EFT, Focussen, Lichaamswerk en Psychosofia. Op dit moment volg ik een opleiding NLP.

Ik ontwikkel en geef trainingen met plezier en met inzet om de beoogde doelen te bereiken. Mijn ervaring hierin is divers, vooral bij kleine bedrijven/organisaties en op maat geschreven. Daarnast coach ik mensen. Veelal om weer in beweging te komen als men het gevoel heeft vast gelopen te zijn.

Ik kijk graag (met u) naar mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden, ik ben enthousiast, nieuwsgierig en creatief en heb een groot gevoel voor humor. Daarnaast staat duurzaamheid hoog bij mij in het vaandel.

Rating

No reviews yet

Write a Review