Mia Jokiniva

Helsinki
Finland

No reviews yet

Mia on stressinhallintaan erikoistuneen retriittikeskus Villa Mandalan ja joogastudio Urban Mandalan perustaja, joka on opettanut joogaa 13 vuotta. Mialla on myös klassisen balettitanssijan koulutus ja urat ryhmäliikunnan ohjaajakouluttajana, tanssijana, stressinhallinnan coachina sekä joogaopettajien kouluttajana. Moni tuntee Mian myös hyvinvointijournalistina ja hänen terveyshitiksi nousseesta tuoreesta kirjastaan Hengähdyshetkiä.

Mia ammentaa luovina ja terapeuttisina tunnettuihin opetuskoreografioihinsa taustastaan, jossa on hän tutkinut joogan ohella lukuisia muita keho-mielen metodeja. Alkujaan hän on keho-identiteetin rakentamiseen ja eri kulttuurien parantamisrituaaleihin erikoistunut kulttuuriantropologi. Tänään Mia yhdistää sujuvasti idän joogaperinteen sekä lännen erilaisten kehometodien ja lääketieteen tiedon opetuksessaan.

Mialle on tärkeää turvallisten linjauksien ja anatomisesti kehoja palvelevan joogan edistäminen. Mia on tinkimätön tiedonetsijä; filosofian, joogahistorian ja anatomian rakastaja. Joogan ikuisena oppilaana hän kokee oleelliseksi vähän väliä kyseenalaistaa kaiken tietämisensä. Mia uskoo, että kuten kaiken ymmärryksen lisäämisen, myös joogaan syvemmälle sukeltamisen suhteen “omien totuuksien säännöllinen ravisteleminen on transformaation ja todellisen uuden oivaltamisen ytimessä.”

Mian kouluttaa joogaopettajia sekä retriittejä ja workshopeja vuoden ympäri Suomessa ja ulkomailla.

Rating

No reviews yet

Write a Review