Miel Kusters

Maaseik
Belgium

No reviews yet

Welkom bij de Ayurveda!

Je doet al een tijdje yoga, maar mist de ondersteuning in je dagelijkse moderne leven? Je voelt je soms minder gemotiveerd, niet lekker?
Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met de zusterwetenschap van yoga: Ayurveda!

Ayurveda kan jouw op een eenvoudige manier helpen. Door een bepaalde levenswijze kun je niet alleen ziekten voorkomen, verlichten of genezen, maar krijg je ook meer inzicht in jouw zelf en de wereld om je heen.

Ayurveda gaat uit van een lang, gezond en harmonieus leven, waarbij we het beste uit het leven kunnen halen. Hiertoe gebruikt men levensstijl, voeding, kruiden, massage-technieken, gezondheidsprodukten, meditatie en reinigingsmethoden

Ik ben onderwezen door John Marchand welke op zijn beurt leerling was van Harish Johari "de renaissance man van de ayurveda"

Graag wil ik eenieder op een laagdrempelinge manier kennis laten maken met ayurveda. Daartoe heb ik samen met partner Wendy de non-profit stichting Easy Ayurveda opgericht.

Neem vrijbljivend contact op voor een leefstijl -of voedingsconsult, authentieke massages of kom eens luisteren naar een van de vele seminars en workshops.
Zie ook de website of facebookpagina

Rating

No reviews yet

Write a Review