Nanda Lofvers

Bussum
Netherlands

No reviews yet

Yoga Teacher & Guide
Yoga Styles; Hatha, Strala, Yin, Flow, Hot, Power, Barre, Yin-Yang
Privé-Yoga, Yoga-therapie
Kids&Teens, Parents&Child

Owner and Founder of yogalofvers
Kijk voor meer informatie op mijn website

Owner and Founder of MindS2Move
MindS2Move voor kiddo's methode:

Het is een speciaal voor kinderen ontwikkelde methode die bestaat uit de unieke combinatie van FYSIEK bezig zijn, door yoga oefeningen, lichaamsgericht coachen, bewegingsleer, de Krachtspel Methode en een hierop aangepast CREATIEF deel.
Centraal staat: HET ZIEN VAN IEDER KIND

FYSIEK door de 'doe'-methode van het therapeutische en holistische samenspel, zal het zelfvertrouwen van het kind versterken en de hechting tussen het kind en zijn ouder(s) en verzorger(s) versterken.

CREATIEF door het bewegingsgedeelte middels helend tekenen en creatieve oefeningen te verdiepen kan op papier zichtbaar worden (beeld-analyse), wat in je onderbewustzijn ligt opgeslagen.

Waarom MindS2Move© goed werkt bij kinderen

Ik heb mijn universitaire kennis over leer der beeldbetekenis (iconologie) samengebracht met diverse behaalde yoga opleidingen.

De methode is laagdrempelig, kortdurend, zeer effectief en vooral heel LEUK voor kinderen. Ouders geeft het inzicht in de balans tussen de fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling van hun kind. Door de continue succeservaring en het positief resultaat bij het doen van de oefeningen ontstaat de bevestiging 'ik kan het': ZELFVERTROUWEN.
Ieder kind haalt op zijn/haar eigen niveau verbetering

Voor wie is MindS2Move bedoeld

Voor kinderen die een negatieve gebeurtenis hebben meegemaakt die hij/zij niet begrijpt of kan verwerken. Denk hierbij aan ingrijpende veranderingen als overlijden, verhuizen, scheiden maar ook pesten, negatief zelfbeeld manipulatie enz.

Het resultaat van de Happy High 5 MindS2Move methode

Het kind zal zich anders gaan voelen en gedragen. Het weet waar zijn/haar talent en kracht zit en zal positieve succes ervaringen opdoen. Hierdoor zal het groeien in; zelfvertrouwen, zelfkennis, zelfacceptatie, verwerken van emoties, fysiek en mentaal sterker worden en vooral gaan stralen omdat het weer lekker in zijn/haar vel zit.

MindS2Move for adults

MindS2Move is all about connecting with yourself;
breath, move, feel, relax and be in balance :-)
Life is your main event, so enjoy

MindS2Move is a practice and philosophy of yoga and healing concentrated on guiding you to move naturally and mindfully in an effective process to move beyond any goal.

The practice can be enjoyed for a lifetime, improved upon with each breath, time, focus and attention.
Movements are slow, steady and flowing, like water as a reminder that your goals can be reached and surpassed, with practice of softly expanding your comfort zone.

The desire to live in the moment is supported by allowing your breath to fuel the movement.
Breathing in to create space and by doing so we let it do the lifting for us.
Breathing out to move further as you go along for the ride.

Hard things become easy. Your health restored to radiate, connect with intuition. Creativity will improve as well as focus, attention and concentration.

The practice is rather physical, so we really connect! Because my believe is that we are all one
and healing begins when you can love yourself, only then you can truly love someone else

The practice will take about 75 minutes
I will bring the yogamat, music and aromatic essences. The only thing you will need to do is be present! :-)

MindS2Move op School

Wanneer je een combinatie van yoga&mindfulness binnen de scholen introduceert breng je, op vrij eenvoudige manier, een gezonde en gelukkige lijfstijl binnen het leven van al je leerlingen.

De sfeer binnen de school zal op positieve manier veranderen waarbij respect, compassie, zelfbewustzijn en rust als vanzelf naar voren zullen treden. Yogaschool geeft leerlingen een handvat om hun focus vast te houden, waardoor de concentratie verbetert en de stress zal verminderen. Ze leren beter naar hun gevoel luisteren en om te gaan met hun emoties, wat ten goede komt van het leerproces wat hierdoor soepeler verloopt

Het programma is ontwikkeld voor kinderen van 4 -16 jaar
Yogaschool werkt vanuit de holistische gedachte en betrekt hierbij alle aspecten van het leven waaronder de 'kunst' van het nu'. Het programma kan, indien gewenst, worden aangepast en inspelen op de vraag van een kind, groep, leerkracht, schoolthema, of situatie

De enige investering die het programma van je vraagt is aanwezig te zijn je hoeft geen duur of speciaal materiaal aan te schaffen. De lessen zijn overal toepasbaar en hierdoor makkelijk te integreren in het dagelijks lesprogramma.
Yogaschool vraagt slechts 10-15 minuten op regelmatig terugkerende basis waarmee de yoga van z'n matje zo de klas binnenwandelt :-)

Rating

No reviews yet

Write a Review