Patty Laarhoven

roosendaal
Netherlands

No reviews yet

Het gevoel hebben dat je “echt” iets gedaan hebt waardoor je je energiek ,flexibel, fit en krachtig voelt. Dit is wat ik graag met mijn lessen wil bereiken. Nadat ikzelf in 1999 in Londen intensief Yoga beoefende en daar ook mijn Yoga opleiding heb gevolgd heb ik jaren ervaring in het geven van fitnesstraining, aerobiclessen, pilateslessen, rpm, bodybalance en fitballtraining. Ook heb ik de laatste jaren samen gewerkt met een acupuncturist en heeft de “chinese kijk” op gezondheid/beweging en voeding mij een hoop geleerd.

Veel plezier beleef ik aan het geven van combi lessen/ power yoga lessen/ prive yoga / yoga voor de rug en yoga voor hardlopers. Lessen die ik zo gevarieerd mogelijk invul zodat het mentaal en fysiek een uitdaging blijft. Denk aan extra pilates/aerobic oefeningen, statische kracht en core stability training. Maar altijd vanuit ontspanning naar kracht. Want alleen ontspannen kan al een hele uitdaging zijn!
Kortom: graag motiveer en reik ik je de middelen aan om bewust aan je gezondheid en welzijn te werken, zowel tijdens mijn les als daarbuiten.

A journey of a Thousand Miles Starts With one Step.
Zet die stap en ik ontmoet je graag in een van mijn lessen.
With a smile!

Rating

No reviews yet

Write a Review