Yvo in den Bosch

Maastricht
Netherlands

No reviews yet

Ik ben Yvo in den Bosch, psycholoog en mind & body therapeut gevestigd in Maastricht.

Vanaf het moment dat ik in 2001 aan mijn opleiding psychologie begon heb ik er mijn levensmissie van gemaakt om mensen duurzaam van klacht naar kracht te begeleiden. Gaandeweg werd mij steeds duidelijker dat geluk en gezondheid het resultaat is van een gelukkige geest in combinatie met een gezond lichaam.

Naast mijn opleiding psychologie heb ik mij dan ook de afgelopen 10 jaar persoonlijk en professioneel verdiept in mindfulness, yoga, relatietherapie en personal training. Het resultaat is een krachtige wisselwerking waarbij ik doelgerichte technieken uit al deze gebieden inzet om jou en jullie naar meer geluk, gezondheid en welzijn te begeleiden.

Mijn passie en overtuiging is tot op de dag van vandaag alleen maar toegenomen. Dat komt vooral doordat ik mijn werk mee naar huis neem! Ik vind het belangrijk om datgene wat ik uitdraag ook persoonlijk te doorleven. Juist door mijn persoonlijke uitdagingen, ontwikkelingen en overwinningen kan ik jou en jullie op een warme en betrokken manier helpen. Hierdoor kan ik beter afstemmen op de behoeftes en mogelijkheden om jou te laten groeien en kan ik je echt de tools en vaardigheden aanreiken die je duurzaam in je kracht helpen.

Rating

No reviews yet

Write a Review